BESTELBUS HUREN BARENDRECHT

Welkom bij Autoverhuur Barendrecht

Autoverhuur Barendrecht en omgeving. Wij verhuren personen-auto’s, mpv’s, bestelwagens, personen-bussen en bakwagens. En dat allemaal tegen aantrekkelijke tarieven en de garantie dat u verzekerd bent van een betrouwbaar vervoersmiddel. Op ieder van onze voertuigen is er een ANWB verzekering van toepassing dat ook het vervangend vervoer mogelijk maakt wanneer er sprake is van overmacht.

Als een van de eersten, zo niet, het eerste bedrijf, hanteren wij een twee pakketten systeem voor een handige keuze uit twee standaard afstanden. Bij ieder voertuig kan er een keuze gemaakt worden uit deze twee pakketten:

AUTOVERHUUR BARENDRECHT-bus-verhuur-Busje-huren-Bestelbus-huren-Bestelauto-huren-Bestelbus-huren-Rotterdam-Goedkoop-busje-huren-Bestelbus-verhuur-Busverhuur-Vrije-km-huren-Bestelbus
Autoverhuur Rotterdam met 500 km vrij per dag zonder creditcard.

Mocht u onverhoopt meer kilometers maken dan dat in het pakket besloten is, dan is er automatisch sprake van een kilomter-tarief voor iedere extra gereden kilometer.

Wij bieden de mogelijkheid om met twee chauffeurs het vervoersmiddel te besturen, met andere woorden, u kunt gratis een tweede chauffeur registreren wanneer de verhuur wordt afgenomen zonder een toeslag.

Onze voertuigen mogen ook naar het buitenland gereden worden.

Onze vestiging is in de Spaanse Polder:

Vlaardingweg 35, 3044 CJ, Rotterdam

Telnr.: 010 46 111 69 en 06 46 222 620

Bij het terug brengen van het voertuig hoeft u niet schoon te maken, dat doen wij wel voor u. Bij vele andere autoverhuur bedrijven in Rotterdam, dient u zelf het voertuig schoon te maken. Bij ons hoeft dat niet.

Autoverhuur Consequent is verhuisd, voorheen was Autoverhuur Consequent gevestigd in Spaanse Polder Noord West. Momenteel is ons adres Vlaardingweg 35 3044 CJ in Rotterdam. Vlakbij deelgemeente Overschie, bereikbaar met het openbaar vervoer of makkelijk op de fiets. Autoverhuur Consequent in Rotterdam is goedkoop en flexibel. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een reservering. Onze medewerkers staan gereed voor u. 

De weg op … met Autoverhuur Consequent!

Twitter

AUTOVERHUUR BARENDRECHT AUTOVERHUUR BARENDRECHT AUTOVERHUUR BARENDRECHT AUTOVERHUUR BARENDRECHT AUTOVERHUUR BARENDRECHT AUTOVERHUUR BARENDRECHT AUTOVERHUUR BARENDRECHT AUTOVERHUUR BARENDRECHT AUTOVERHUUR BARENDRECHT AUTOVERHUUR BARENDRECHT AUTOVERHUUR BARENDRECHT AUTOVERHUUR BARENDRECHT

Pages