BESTELBUS HUREN CHARLOIS ROTTERDAM ZUID

AUTOVERHUUR CHARLOIS

AUTOVERHUUR CHARLOIS en omgeving biedt vanuit de Spaanse Polder vlotte huurauto’s aan voor elk budget. Wij doen niet moeilijk over het schoon teruggeven van de auto want wij maken het zelf schoon. Daarnaast hebben wij geen credit card verplichting, want wij werken zonder credit card. Qua betalingen werken wij met pinnen, contant, iDeal (online) en een bankoverschrijving. 

Ieder auto kan gehuurd worden met één van de twee keuzepakketten welke gekozen wordt op basis van het aantal gewenste kilometers dat u wilt overbruggen. Onze auto’s bestaan uit: personenauto’s, multi person vehicles (mpv’s), personenbussen, bakwagens en bestelauto’s.

Autoverhuur Charlois bus-verhuur-Busje-huren-Bestelbus-huren-Bestelauto-huren-Bestelbus-huren-Rotterdam-Goedkoop-busje-huren-Bestelbus-verhuur-Busverhuur-Vrije-km-huren-Bestelbus
Autoverhuur Rotterdam met 500 km vrij per dag zonder creditcard.
Autoverhuur Rotterdam met 500 km vrij per dag zonder creditcard.[/caption]

We rekenen geen winterbanden-toeslag. Een tweede chauffeur wordt gratis meegenomen. Van ons mag u met het gehuurde auto naar het buitenland rijden. 

We zijn te bereiken via de S114 route, zowel met het openbaar vervoer, als met de (brom-) fiets, lopend etc. Voor ons kantoor is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Adres Autoverhuur Consequent Charlois:

Vlaardingweg 35, 3044CJ, Rotterdam

Tel: 010 46 111 69    /    06 46 222 620

Bezoek eens onze twitterpagina met onze uitgesmeten tweets: http://twitter.com/Autoverhuurcons

 

Waarom Autoverhuur Consequent

► Wij maken het voertuig schoon

►  Wij maken foto’s bij uw vertrek

►  500 kilometer vrij per dag 

►  Geen buitenland toelagen

►  Geen creditcard nodig

►  2e chauffeur gratis

►  Gratis ANWB service NL & Europa

►  Gratis parkeren voor ons bedrijf

►Veilig betalen met pin of iDeal

►  Makkelijk te bereiken met OV

►  Geen winterbanden toeslag

►  Goedkoop huren !

De ANWB verzekering die op ieder auto van toepassing is, wil onder andere betekenen dat wanneer er sprake is van overmacht u recht heeft op een vervangend vervoersmiddel.

AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS AUTOVERHUUR CHARLOIS 

Pages