BESTELBUS HUREN CROOSWIJK 500 KM VRIJ IN ROTTERDAM

Autoverhuur Crooswijk biedt 500 km vrij rijden. U hebt geen creditcard nodig om bij ons een auto te huren.

Autoverhuur Crooswijk en omgeving – U kunt ons ieder werkdag bellen op 010-461 11 69. Goedkoop een auto huren, betaal niet onnodig te veel want duurkoop is niet altijd de beste oplossing.

We zijn van maandag tot en met zaterdag 6 dagen in de week van 09.00u tot 18.00u geopend. Komt u gerust langs voor een kijkje en een praatje. De koffie staat klaar!

Of het nu gaat om een bestelbus, bakwagen of een 9 personenbus, bij ons kunt u terecht voor iedere reisafstand met de nodige en gewenste laad- en passagiers-ruimte.

Wij voeren een no-nonsense beleid, dat wil zeggen dat je krijgt waar je voor betaald en we hebben niets te verbergen. Ons doel is betrouwbare auto’s verhuren tegen aantrekkelijke tarieven. Dan bent u blij en zijn wij blij.

Waarom Autoverhuur Consequent

► Wij maken het voertuig schoon

 

►  Wij maken foto’s bij uw vertrek

►  500 kilometer vrij per dag 

►  Geen buitenland toelagen

►  Geen creditcard nodig

►  2e chauffeur gratis

►  Gratis ANWB service NL & Europa

 

►  Gratis parkeren voor ons bedrijf

►Veilig betalen met pin of iDeal

►  Makkelijk te bereiken met OV

►  Geen winterbanden toeslag

►  Goedkoop huren !

Kijk op ons Facebook en Twitter pagina voor meer aanbiedingen en onze slogans.

Aan de Tumblr liefhebber die er ook bij wil horen hebben we ook gedacht: onze pagina op Tumblr is hier te vinden – geniet van onze creatieve uitsmijters!

De ANWB service wil onder andere zeggen dat in het uiterste geval er voor vervangend vervoer zorg wordt gedragen. Dat is een zorg minder!

Voor onze bedrijfsruimte hebben we een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. We zijn ook goed te bereiken met het openbaar vervoer en de fiets.

Ga met een gerust hart de weg op met Autoverhuur Consequent...

 

Zie onze aanbiedingen op www.marktplaats.nl

 

Pages