BESTELBUS VERHUUR DELFT

Autoverhuur Delft

Bij autoverhuur Consequent regio Delft kunt u voordelig een verhuisbus, 6/7/9/ personenbus, verhuisbus huren voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld om mee op vakantie te gaan of om de omgeving van Rotterdam te ontdekken. U zit in Rotterdam namelijk dichtbij verschillende pret- en dierenparken zoals de Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Wij verhuren meerdere 9 personen bussen voor TU Delft. De medewerkers van Autoverhuur Delft staan gereed voor u.

Autoverhuur Delft is goedkoop en flexibel, u kunt huren zonder creditcard en met 500 km vrij per dag. Gratis parkeren voor ons bedrijf.

9 persoons bus met 500 km vrij in Rotterdam

Waarom Autoverhuur Consequent

► Wij maken het voertuig schoon

►  Wij maken foto’s bij uw vertrek

►  500 kilometer vrij per dag 

►  Geen buitenland toelagen

►  Geen creditcard nodig

►  2e chauffeur gratis

►  Gratis ANWB service NL & Europa

►  Gratis parkeren voor ons bedrijf

► Veilig betalen met pin of iDeal

►  Makkelijk te bereiken met OV

►  Geen winterbanden toeslag

►  Goedkoop huren !

bus-verhuur-Busje-huren-Bestelbus-huren-Bestelauto-huren-Bestelbus-huren-Rotterdam-Goedkoop-busje-huren-Bestelbus-verhuur-Busverhuur-Vrije-km-huren-Bestelbus
6/7/9 personenbus of een Bestelbus huren in Delft

Autoverhuur Rotterdam met 500 km vrij per dag zonder creditcard.[/caption]

Autoverhuur Delft biedt de mogelijkheid om 150 km vrij of met 500 km vrij te huren. Kies zelf welke optie goedkoper is voor u. Als u veel gaat rijden kiest u voor u pakket 2 met 500 km vrij en anders pakket 1 met 150 km vrij. Beide opties kunnen u veel geld schelen. Bestelbussen kunnen van maandag tot donderdag voor een halve dag gehuurd worden. Een halve dag is gelijk aan 4 uurtjes.

Kijk op ons Facebook en Twitter pagina voor meer aanbiedingen!

Niet ver van IKEA Delft, een leuke kast gekocht? Dat is totaal geen probleem want u kunt bij Autoverhuur Consequent een bestelbus huren voor een 1/2 dag voor maar 39 euro inclusief btw. Schoonmaken doen wij voor u ! Laat die bezem maar lekker thuis liggen.

Zie onze aanbiedingen op www.marktplaats.nl

Zie onze aanbiedingen op www.marktplaats.nl

 

 

Huur niet te duur!

Pages


Huur een busje vanaf