BESTELBUS VERHUUR DELFT

Autoverhuur Delft

Bij autoverhuur Consequent regio Delft kunt u voordelig een verhuisbus, 6/7/9/ personenbus, verhuisbus huren voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld om mee op vakantie te gaan of om de omgeving van Rotterdam te ontdekken. U zit in Rotterdam namelijk dichtbij verschillende pret- en dierenparken zoals de Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Wij verhuren meerdere 9 personen bussen voor TU Delft. De medewerkers van Autoverhuur Delft staan gereed voor u.

Autoverhuur Delft is goedkoop en flexibel, u kunt huren zonder creditcard en met 500 km vrij per dag. Gratis parkeren voor ons bedrijf.

9 persoons bus met 500 km vrij in Rotterdam

Waarom Autoverhuur Consequent

► Wij maken het voertuig schoon

►  Wij maken foto’s bij uw vertrek

►  500 kilometer vrij per dag 

►  Geen buitenland toelagen

►  Geen creditcard nodig

►  2e chauffeur gratis

►  Gratis ANWB service NL & Europa

►  Gratis parkeren voor ons bedrijf

► Veilig betalen met pin of iDeal

►  Makkelijk te bereiken met OV

►  Geen winterbanden toeslag

►  Goedkoop huren !

bus-verhuur-Busje-huren-Bestelbus-huren-Bestelauto-huren-Bestelbus-huren-Rotterdam-Goedkoop-busje-huren-Bestelbus-verhuur-Busverhuur-Vrije-km-huren-Bestelbus
6/7/9 personenbus of een Bestelbus huren in Delft

Autoverhuur Rotterdam met 500 km vrij per dag zonder creditcard.[/caption]

Autoverhuur Delft biedt de mogelijkheid om 150 km vrij of met 500 km vrij te huren. Kies zelf welke optie goedkoper is voor u. Als u veel gaat rijden kiest u voor u pakket 2 met 500 km vrij en anders pakket 1 met 150 km vrij. Beide opties kunnen u veel geld schelen. Bestelbussen kunnen van maandag tot donderdag voor een halve dag gehuurd worden. Een halve dag is gelijk aan 4 uurtjes.

Kijk op ons Facebook en Twitter pagina voor meer aanbiedingen!

Niet ver van IKEA Delft, een leuke kast gekocht? Dat is totaal geen probleem want u kunt bij Autoverhuur Consequent een bestelbus huren voor een 1/2 dag voor maar 39 euro inclusief btw. Schoonmaken doen wij voor u ! Laat die bezem maar lekker thuis liggen.

Zie onze aanbiedigen op www.marktplaats.nl

Zie onze aanbiedigen op www.marktplaats.nl

Zie onze aanbiedigen op www.marktplaats.nl

 

Huur niet te duur!

Pages


Huur een busje vanaf