BESTELBUS VERHUUR ROTTERDAM PRINS ALEXANDER | GEEN CREDIT-CARD

Welkom bij AUTOVERHUUR PRINS ALEXANDER

Voor AUTOVERHUUR PRINS ALEXANDER hebben wij alles in huis voor de beste autohuur ervaring. Ons verhuur-assortiment bestaat uit verschillende soorten wagens. Deze wagens zijn allemaal APK gekeurd en doen wat ze moeten doen. Geen afstand te lang, geen brug te ver en geen grenzen. Wij rekenen geen buitenland-toeslag en een tweede chauffeur schrijft u er gratis bij.

Kies een categorie:

  

   

Wij verzekeren dat uw auto schoon wordt opgeleverd wanneer u hem komt ophalen en bieden u het gemak om na gebruik hem ook weer door ons schoon te laten maken. 

Alle auto’s beschikken over een ANWB verzekering. 

U kunt kiezen uit twee soorten “kilometer pakketten”: de 150 kilometer pakket en de 500 kilometer pakket. Naar gelang het aantal kilometers die u inschat maakt u uw keuze en wanneer u onverhoopt toch meer kilomters moet maken, dan kan dat gewoon. Wilt u meer informatie hierover, neem dan contact met ons op.

Wij zijn zes werkdagen in de week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Wanneer u alleen zondag kunt, dan kan daar een afspraak over gemaakt worden. Dit kost echter wel 50 euro meer. Op feestdagen zijn wij over het algemeen ook geopend, dat kan handig uitkomen voor u. 

Zoals u misschien al weet vragen wij geen credit-card. U kunt middels een geldig poststuk of iets dergelijks uw huuraanvraag vervolmaken. Qua betalingen zijn er verschillende mogelijkheden, zo beschikken wij over een pin-betaalautomaat in de zaak en accepteren wij contant-betalingen. Tevens is het online bij een reservering mogelijk om een aanbetaling te doen via het iDeal betaalsysteem.

Waarom Autoverhuur Consequent

► Wij maken het voertuig schoon

►  Wij maken foto’s bij uw vertrek

►  500 kilometer vrij per dag 

►  Geen buitenland toelagen

►  Geen creditcard nodig

►  2e chauffeur gratis

►  Gratis ANWB service NL & Europa

►  Gratis parkeren voor ons bedrijf

►Veilig betalen met pin of iDeal

►  Makkelijk te bereiken met OV

►  Geen winterbanden toeslag

►  Goedkoop huren !

Voor onze eigen twitter pagina, kunt u ons hier volgen: http://twitter.com/Autoverhuurcons

Pages