BESTELBUS VERHUUR SCHIEBROEK 500 KM VRIJ

Bestelbus verhuur Schiebroek met 500 kilometer vrij rijden per dag. U kunt een bestelbus, verhuiswagen, 6-7-9 personenbus huren zonder creditcard.

AUTOVERHUUR Op vakantie wilt u geen zorgen en wilt u optimaal genieten. Daarom is BESTELBUS VERHUUR SCHIEBROEK in Rotterdam de oplossing. Autoverhuur Consequent – altijd optimaal verzekerd. U betaalt één all-inclusive prijs, inclusief alle verzekeringen. U hoeft daarom ter plaatse geen extra verzekeringen af te sluiten. U heeft zelfs geen omkijken naar de verplichte wegenbelasting die over ieder auto geheven wordt.

Een auto dient het gemak van de mens, waar u ook heen wilt, voor hoe lang u dat ook wilt, en wanneer u dat maar wilt – bij ons bent u aan het juist adres. Hak wat ons betreft de knoop door. Graag of niet en wees een tevreden klant.

Ophaal adres: Vlaardingweg 35 | 3044 CJ in Rotterdam

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden: (1) online aanbetaling, (2) contant, (3) pin-betaalautomaat en/of (4) bankoverschrijving.

Mocht u een tweede chauffeur willen inschrijven, dan is dat geheel kosteloos. Maak het uwzelf gemakkelijk met autoverhuur Schiebroek.

Wij garanderen een gekeurde auto die goed schoon is gemaakt. De rest is aan u. Bovendien, wanneer u de auto terug brengt, hoeft u hem niet schoon te maken, dat doen wij wel voor u.

Waarom Autoverhuur Consequent

►  Wij maken voertuig foto’s bij uw vertrek

 

►  500 kilometer vrij per dag 

►  Geen buitenland toelagen

►  Geen creditcard nodig

►  2e chauffeur gratis

►  Gratis ANWB service NL & Europa

 

►  Gratis parkeren voor ons bedrijf

►  Veilig betalen met pin of iDeal

►  Makkelijk te bereiken met OV

►  Geen winterbanden toeslag

 

Facebook en Twitter

 

Huur niet te duur! Waar een wil is, is een weg.

Telefonisch zijn wij te bereiken via de volgende tel. nrs: 010 46 111 69 / 06 46 222 620 

 

Voor de vragen die we online beantwoord hebben, kunt u HIER terecht.

Pages