BESTELBUS HUREN SCHIEDAM 500 KM VRIJ

Welkom bij ons filiaal in Rotterdam Spaanse Polder Autoverhuur Schiedam

Speciaal voor de bewoners en de omgeving van Autoverhuur Schiedam hebben we spetterende aanbiedingen op het gebied van autoverhuur. Onze aanbiedingen zijn altijd spetterend, want wij houden niet van teveel betalen, ook niet van te weinig natuurlijk.

Al onze wagens zijn te besturen met rijbewijs-B, dus ook de vierkante bakwagens, de ronde bestelbussen en de mobiele 9 persoonsbussen.

Autoverhuur Schiedam bus-verhuur-Busje-huren-Bestelbus-huren-Bestelauto-huren-Bestelbus-huren-Rotterdam-Goedkoop-busje-huren-Bestelbus-verhuur-Busverhuur-Vrije-km-huren-Bestelbus
Autoverhuur Schiedam Autoverhuur Rotterdam met 500 km vrij per dag zonder creditcard.

Dit zijn de dagpakketten waar u uit kunt kiezen en over meerdere dagen uit kunt smeren. Mocht u na afloop erachterkomen dat het tweede pakket van de twee pakketten u eigenlijk beter uitkwam, dan kunnen we gewoon het contract wijzigen en alsnog op het gewenste pakket bouwen. Wij zijn de moeilijkste niet!

Wij rekenen geen winterbandentoeslag, geen toeslag voor een tweede chauffeur en de wegenbelastingkosten zijn inbegrepen en als vanzelfsprekend heel laag.

Denk ook eens aan het milieu en huur een auto in plaats van er eentje aan te schaffen terwijl u hem maar enkele keren nodig hebt.

Op een auto na (de Zafira) rijden al onze auto’s op diesel en beschikken ze allemaal over stuurbekrachtiging. De persoonsbussen, bakwagens en bestelwagens zijn allemaal van het ijzersterk merk Mercedes. Wat wilt u nog meer?!

Kijk op ons Facebook en Twitter pagina voor meer aanbiedingen!

Wij staan ook op tumblr: http://autoverhuurconsequent-nl.tumblr.com/

Ons adres:

Vlaardingweg 35, 3044CJ, Rotterdam

Voor meer informatie kunt u ons mailen en bellen op:

info@autoverhuurconsequent.nl

Tel: (0)10 46 111 69 

Tel: (0)6 46 222 620 

P.S.: Mocht u door ons terug gebeld willen worden… DAT KAN! Klik dan hier en vul de velden in: Bel mij terug!

Pages